Tudnivalók rólunk és a tevékenységünkről

Az eltelt évek során szerzett tapasztalataink

1157
Követők
7
Oktatók
8
Kurzusok
58
Diákok száma

Az akadémiáról

A Magyar Esport Akadémia az a szervezet, amely hazánkban egyedülálló módon, szeretné meghonosítani e-sport képzéseket. Counter-Stike: Global Offensive,  League of Legends, Fifa és még sok más játék is megtalálható vagy megtalálható lesz a repertoárunkban.

A játékok oktatása mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a pszichológiai felkészítésre. Így a tanulóink olyan új ismeretekre is szert tehetnek, amit az élet minden területén alkalmazhatnak. Tanári gárdánk sok éves tapasztalattal rendelkezik, és olyan embereket tartalmaz, akiktől a diákjaink készséggel kérdezhetnek.

Fontosnak tartjuk, hogy a növendékeinken kívül az előző generációk tagjai is bepillantást nyerjenek az e-sportok dinamikusan fejlődő világába, hiszen elsősorban nekik kell, bemutassuk azt, hogy iskolánkban a fiatalok miképpen tudnak fejlődni, és az újonnan tanultakat hogyan tudják alkalmazni a való életben. Továbbá célunk, hogy intézményünk erős katalizátorként szolgáljon a hazai e-sport minél dinamikusabb fejlődésében, valamint széleskörű megismertetésében és elfogadtatásában.

“(…) a tanulók az akadémiai alkalmakon kívül is együtt gyakorolnak, játszanak, kvázi egy csapattá kovácsolódnak, így azok is társakra találnak, akiknek nincs csapata. Véleményem szerint ez az akadémia egyik legnagyobb eredménye.”

Varga Roland, alapító és tulajdonos