Magyar Esport Akadémia

MEA Franchise

A Magyar Esport Akadémia úgynevezett “Franchise” rendszere azokat a helyszíneket veszi alapul, ahol aktív oktatás zajlik az Akadémia teljes vagy részleges közreműködésével. Budapesten összesen három helyszín közül választhatnak a jelentkezők, vidéken pedig egyelőre Zalaegerszegen van lehetőség esport oktatásra jelentkezni. Ezeken a helyeken a jelentkező a Magyar Esport Akadémia tanáraival találkozhatnak, akik már több éves tapasztalattal rendelkeznek.

Az Esport Center a Köki Terminálban található oktatási színtér, rendezvényközpont. Várható nyitás máricus eleje. A látogatók esport oktatásokon vehetnek részt és oktatáson kívüli időpontokban pedig kibérelhetik a gépeket.

A SAS Budapest egy olyan oktatási helyszín amely képzést biztosít a sportolni és esportolni vágyó diákoknak az érettségire való felkészítés mellett.

Feltöltés alatt…

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a Budapesti Honvéd Sportklub által üzemeltetett Akadémia, ahol a Magyar Esport Akadémia tanárai képzik a Fifa és League of Legends játékosokat.