Látogass el hozzánk a V4 -en és állj ki ellenünk!

Örömmel jelenthetjük be, hogy a március 23-25 között megrendezésre kerülő V4 Future Sports Festival -on a Magyar Esport Akadémia is részt vesz, mint kiállító! Egy rendhagyó programmal is készülünk, aminek köszönhetően nyereményekkel is gazdagodhattok.

Az elmúlt hónapokban a Magyar Esport Akadémia újabb projektekbe kezdett bele. Nem csak a Honvéd Sportklub által indított Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián kezdtük meg a Legaue of Legends és Fifa 18 oktatást, de egy új együttműködés is létrejött a Neumann János Számítástechnikai Szakgimnáziummal. Ennek részleteiről hamarosan bővebben olvashattok.

Az utóbbinak köszönhetően a V4 Future Sports Festival -on két általunk felkészített és managelt Counter-Strike: Global Offensive csapattal tudtok majd megküzdeni a nyereményekért. Pontosabban 1v1 mérkőzéseken  bizonyíthattok majd. Azért döntöttünk az 1v1 formátum mellett, mert így tudjuk a lehető legtöbb érdeklődőnek biztosítani a lehetőséget. Összesen 6 gamer PC -vel, és 144Hz -es gamer monitorokkal készülünk. A meccsek alatt, előtt, vagy után kérdezhettek az edzőktől, oktatóktól és az akadémia további tagjaitól is. A rendezvény ideje alatt pedig le is adhatjátok jelentkezéseteket kurzusainkra, az új felületünkön!

A fontosabb információk:

  • A Magyar Esport Akadémiát is megtalálhatod a V4 -en, pontosabban a B csarnokban
  • 6 gamer PC -n, 1v1 mérkőzéseken bizonyíthatod tudásod az akadémia diákjai ellen
  • Amennyiben sikerül nyerned, nyereményben részesülhetsz
  • A rendezvény ideje alatt már az új jelentkezési felületünkön adhatod le a jelentkezésed a meghirdetett kurzusainkra

Találkozzunk tehát március 23-25 -én a BOK csarnokban! A rendezvényről további információkat a v4futuresports.eu címen találsz!

Ha bármilyen kérdésed volna, írj nekünk! hello@esportakademia.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük